Banese 2+1 101.3m2

Në Shitje

No: 3053140636

€ 00.00
€ 0/m2

Ferizaj, Kosovo

No: 3053140636

Banese 2+1 101.3m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Ferizaj, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

101.3

Metra Katror (Neto)

101.3

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data5/31/2024
Kati3
Numri i Kateve (ndërtesë)15
E MobiluarJo

Qëndrim ditor - 28.9m2

Kuzhinë - 12.9m2

Dhomë gjumi - 10.9m2

Dhomë gjumi - 14.3m2

Parahyrje - 2.3m2

Banjo - 3.6m2

Banjo - 3.5m2

Ballkon - 4.0m2

Korridori - 5.9m2

Depo - 1.5m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2