Banese 2+1 70.84m2

Në Shitje

No: 4931345991

€ 120,428.00
€ 1,700/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 4931345991

Banese 2+1 70.84m2

Në shitje
€ 120,428.00
€ 1,700/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

70.84

Metra Katror (Neto)

70.84

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

1

Pozicionimi

Perëndim

Data3/27/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati9
Numri i Kateve (ndërtesë)10
E MobiluarJo

Banesa 2 Dhomeshe e Gjysem 70.84m²

 

1. Koridori...............................2.13m²

2. Kuzhina..............................5.98m²

3. Depo...................................2.92m²

4. Banjo...................................4.20m²

5. Dhome e fjetejes.............9.55m²

6. Dhome e fjetejes.............11.86m²

7. Qendrimi ditore.................17.48m²

8. Ballkoni................................4.68m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 120,428.00
€ 1,700/m2