Banese 3+1 114.23m2

Në Shitje

No: 8017499060

€ 182,768.00
€ 1,600/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 8017499060

Banese 3+1 114.23m2

Në shitje
€ 182,768.00
€ 1,600/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

114.23

Metra Katror (Neto)

114.23

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

1

Pozicionimi

Veri Perëndim

Data4/11/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)6
E MobiluarJo

Banesa Tipi B-05

 

Qëndrim ditor---------------------25.29m2

Kuzhina---------------------------6.05m2

Dhoma e gjumit--------------------13.17m2

Dhoma e ghumit-------------------12.32m2

Dhoma e gjumit--------------------11.90m2

Banjo-----------------------------5.31m2

WC-------------------------------3.15m2

Depo-----------------------------2.92m2

Holli------------------------------8.11m2

Parahyrja-------------------------3.0m2

 

Sip. Totale 114.23m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 182,768.00
€ 1,600/m2