Banese 3+1 120.67m2

Në Shitje

No: 9011196963

€ 193,072.00
€ 1,600/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 9011196963

Banese 3+1 120.67m2

Në shitje
€ 193,072.00
€ 1,600/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

120.67

Metra Katror (Neto)

120.67

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Perëndim

Data4/4/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)6
E MobiluarJo

Banesa Tipi B-01

 

Qëndrimi ditor----------26.27m2

Kuzhina-----------------5.77m2

Dhoma e gjumit--------14.47m2

Dhoma e gjumit--------12.78m2

Dhoma e gjumit--------12.60m2

Banjo--------------------4.09m2

Banjo--------------------3.28m2

WC----------------------2.18m2

Depo--------------------1.54m2

Holli---------------------6.24m2

Parahyrhja---------------5.36m2

 

Sip. Totale 120.67m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 193,072.00
€ 1,600/m2