Banese 3+1 122.0m2

Në Shitje

No: 3747723148

€ 140,300.00
€ 1,150/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 3747723148

Banese 3+1 122.0m2

Në shitje
€ 140,300.00
€ 1,150/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

122.0

Metra Katror (Neto)

122.0

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

1

Pozicionimi

Perëndim

Data2/28/2024
Pagesa Mujore0.00
Numri i Kateve (ndërtesë)13
E MobiluarJo

A18/1 Objekti 2

 

 • Banesa numër 30 dhe 38
 • Banesë tri dhomëshe 122.01 m²
 • Projekti: Park Residence
 • Blloku Ndërtimor: A18 (1-5)
 • Objekti: 2
 • Kati: 8 dhe 10
 • Ofrohet për shitje banesa 122.01m², me orientim perëndim. Qendrim ditor dhe dhomat e gjumit janë të orientuara nga Perendimi. Karakteristikë e këtij tipi është pozicionimi brenda Kompleksit, ku e tërë banesa gjindet përballë Parkut të Lagjes.
 • Banesa ka këtë renditje:
 • Qëndrimi Ditor: 39.57 m²
 • Dhoma e gjumit 1: 11.70 m²
 • Dhoma e gjumit 2: 12.90 m²
 • Dhoma e gjumit 3: 13.37 m²
 • Banjo 1: 5.08 m²
 • Banjo 2: 3.33 m²
 • Ballkon: 3.97 m²

  Koridor: 14.32 m² Ky objekt i ka gjithësej 4 banesa në secilin kat karakteristik, posedon dy ashensorë të dimensioneve standarde, dhe ka dy nivele nëntokësore që shfrytëyohen për parkingje të brendshme. Dritaret janë të projektuara deri në tokë që mundëson depertimin e ndriqimit maksimal ne hapësirat e banimit.

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 140,300.00
€ 1,150/m2