Banese 3+1 127.96m2

Në Shitje

No: 8461968177

€ 95,970.00
€ 750/m2

Viti, Kosovo

No: 8461968177

Banese 3+1 127.96m2

Në shitje
€ 95,970.00
€ 750/m2

Vendndodhja

Viti, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

127.96

Metra Katror (Neto)

127.96

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Jug

Data6/11/2024
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)11
E MobiluarJo

Kompleksi N’SHESH

 

Objekti 3 

Banesë me tri dhoma gjumi 127.96 m²

Projekti: N’SHESH 

Objekti : 4 

Kati: 1,2,3 

Ofrohet për shitje banesa me tri dhoma gjumi 126.96 m² ,me orientim Jug. Karakteristikë e kësaj banese është hapësira e shfrytëzueshme e qëndrimit ditor me qasje në ballkon, e pozicionuar në Jug ndërsa njëra nga tri dhomat e gjumit ka qasje në ballkonin e dytë. 

Banesa ka këtë renditje: 

Qëndrimi Ditor : 32.59 m² 

Dhoma e gjumit 1: 13.37 m²

Dhoma e gjumit 2: 12.54 m² 

Dhoma e gjumit 3: 15.99 m² 

Banjo : 4.22 m²

WC: 3.10 m²

Depo : 2.13 m² 

Ballkoni : 5.00 m² 

Ballkoni : 3.86 m² 

Koridor : 15.41 m²

 

Ky objekt i ka gjithësej 4 banesa në secilin kat karakteristik, posedon dy ashensorë të dimensioneve standard.Dritaret janë të projektuara deri në tokë që mundëson depertimin e ndriçimit maksimal në hapësirat e banimit si dhe fasada e jashtme është strukturale.

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 95,970.00
€ 750/m2