Banese 3+1 139.9m2

Në Shitje

No: 7479708577

€ 00.00
€ 0/m2

Ferizaj, Kosovo

No: 7479708577

Banese 3+1 139.9m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Ferizaj, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

139.9

Metra Katror (Neto)

139.9

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Jug Perëndim

Data6/6/2024
Kati4
Numri i Kateve (ndërtesë)15
E MobiluarJo

Qëndrim ditor - 32.1

Kuzhinë - 6.4

Dhomë gjumi - 14.8

Dhomë gjumi - 11.2

Dhomë gjumi - 9.5

Parahyrje - 6.2

Banjo - 5.1

Banjo - 3.3

Ballkon - 12

Ballkon - 8.1

Korridor - 10.4

Depo - 2.7

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2