Banese 4+1 151.43m2

Në Shitje

No: 3818908113

€ 00.00
€ 0/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 3818908113

Banese 4+1 151.43m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

151.43

Metra Katror (Neto)

151.43

Dhoma

4

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data3/21/2024
Kati8
Numri i Kateve (ndërtesë)22
E MobiluarJo

TIPI 2 Standard

4 dhoma gjumi

2 banjo

1 wc

1 terasa

151.43m²

 

Parametrat:

KORIDORI 20.79 m²

KUZHINA DHE RYEZARI 14.18 m²

DHOMA E FJETJES 2 11.14 m²

DHOMA E FJETJES 4 11.63 m²

UTILITI 1.65 m²

DEPO 1.74 m²

LOGJA 3.97 m²

QENDRIMI DITOR 27.13 m²

DHOMA E FJETJES 1 15.01 m²

DHOMA E FJETJES 3 11.07 m²

BANJO 4.13 m² WC 2.58 m²

BANJO 3.85 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2