Banese 4+1 154.57m2

Në Shitje

No: 5318920948

€ 00.00
€ 0/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 5318920948

Banese 4+1 154.57m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

154.57

Metra Katror (Neto)

154.57

Dhoma

4

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data3/21/2024
Kati17
Numri i Kateve (ndërtesë)22
E MobiluarJo

TIPI 3 Standard

4 dhoma gjumi

2 banjo

2 terasa

154.57 m²

KATI K2 OPSIONALE KATI K17 – 22

 

Parametrat:

KORIDORI 16.29 m²

KUZHINA DHE RYEZARI 14.42 m²

DHOMA E FJETJES 2 12.64 m²

DHOMA E FJETJES 4 17.28 m²

BANJO 3.90 m²

LOGJA 3.98 m²

QENDRIMI DITOR 26.77 m²

DHOMA E FJETJES 1 14.63 m²

DHOMA E FJETJES 3 12.60 m²

BANJO 4.94 m²

UTILITI 2.16 m²

LOGJA 3.93 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2