Banese 4+1 229.16m2

Në Shitje

No: 2728257874

€ 366,656.00
€ 1,600/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 2728257874

Banese 4+1 229.16m2

Në shitje
€ 366,656.00
€ 1,600/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

229.16

Metra Katror (Neto)

229.16

Dhoma

4

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Perëndim

Data4/4/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati1
Numri i Kateve (ndërtesë)6
E MobiluarJo

Banesa Tipi B-24

 

Qëndrimi ditor                 38.01m2

Kuzhina                            16.70m2

Dhoma e gjumit               16.74m2

Dhoma e gjumit               16.33m2

Dhoma e gjumit               14.95m2

Dhoma e gjumit               11.70m2

Banjo                                    7.0m2

Banjo                                  7.80m2

WC                                     3.10m2

Depo                                  5.20m2

Holli                                  10.89m2

Parahyrja                            4.41m2

 

Sip. Totale 229.16m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 366,656.00
€ 1,600/m2