Toke 1000m2

Në Shitje

No: 2384483781

€ 100,000.00
€ 100/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 2384483781

Toke 1000m2

Në shitje
€ 100,000.00
€ 100/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Toke

1000

Parcela

1

Seksioni i hartës

1

Blloku i qytetit

1000

Data5/3/2024
Statusi i PronësisëPronësia Private
Plan rilevimiPo

Shitet prona ne Sofali - Prishtine.

Prona ka siperfaqe totale 1,000 m2

Per me shume informata ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit

+383 45 182 666 (Viber & Whatsapp).

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

2

€ 100,000.00
€ 100/m2