Banese 1+1 68.77m2

Në Shitje

No: 0263394735

€ 68,770.00
€ 1,000/m2

Prizren, Kosovo

No: 0263394735

Banese 1+1 68.77m2

Në shitje
€ 68,770.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

68.77

Metra Katror (Neto)

68.77

Dhoma

1

Ballkon

1

Banjo

1

Pozicionimi

Lindje

Data6/25/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

68.77m2 Kati 2,3,4

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 68,770.00
€ 1,000/m2