Banese 2+1 100.64m2

Në Shitje

No: 0082824841

€ 100,640.00
€ 1,000/m2

Prizren, Kosovo

No: 0082824841

Banese 2+1 100.64m2

Në shitje
€ 100,640.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

100.64

Metra Katror (Neto)

100.64

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/25/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati4
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

100.64m2 Kati 2,3,4

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 100,640.00
€ 1,000/m2