Banese 2+1 96.13m2

Në Shitje

No: 7625873330

€ 96,130.00
€ 1,000/m2

Prizren, Kosovo

No: 7625873330

Banese 2+1 96.13m2

Në shitje
€ 96,130.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

96.13

Metra Katror (Neto)

96.13

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/25/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati3
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

96.13m2 Kati 2,3,4

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 96,130.00
€ 1,000/m2