Banese 2+1 90.20m2

Në Shitje

No: 8507169603

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 8507169603

Banese 2+1 90.20m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

90.20

Metra Katror (Neto)

90.20

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri Perëndim

Data6/26/2024
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 5 - 90.20m2

SALLONI DHE KUZHINA - 32.82m2

DHOME GJUMI 1 - 12.10m2

DHOME GJUMI 2 - 12.84m2

KORIDORI - 7.12m2

BANJO - 4.32m2

WC - 1.65m2

DEPO - 1.37m2

TERASA - 3.64m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2