Banese 2+1 94.50m2

Në Shitje

No: 9709724000

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 9709724000

Banese 2+1 94.50m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

94.50

Metra Katror (Neto)

94.50

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri Perëndim

Data6/26/2024
Kati6
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 4 - 94.50m2

SALLONI DHE KUZHINA - 28.61m2

DHOME GJUMI 1 - 11.77m2

DHOME GJUMI 2 - 12.84m2

KORIDORI - 11.38m2

BANJO - 4.22m2

WC - 3.67m2

DEPO - 1.45m2

TERASA - 6.15m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2