Banese 2+1 95.74m2

Në Shitje

No: 6283720391

€ 71,805.00
€ 750/m2

Viti, Kosovo

No: 6283720391

Banese 2+1 95.74m2

Në shitje
€ 71,805.00
€ 750/m2

Vendndodhja

Viti, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

95.74

Metra Katror (Neto)

95.74

Dhoma

2

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Jug

Data6/11/2024
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)11
E MobiluarJo

Kompleksi N’SHESH

 

Objekti 3 

 

Banesë me dy dhoma gjumi 95.74 m²

Projekti: N’SHESH 

Objekti : 4 

Kati: 1,2,7

Ofrohet për shitje banesa me dy dhoma gjumi 95.74 m² ,me orientim Jug. Karakteristikë e kësaj banese është hapësira e shfrytëzueshme e qëndrimit ditor me ndarje në dy pjesë si dhe qasja në ballkon ,dhomat e gjumit kanë dimensione standarde të shftytëzueshme. 

Banesa ka këtë renditje: 

Qëndrimi Ditor : 33.73 m²

Dhoma e gjumit 1: 12.89 m²

Dhoma e gjumit 2: 13.05 m²

Banjo : 4.45 m²

WC: 2.78 m²

Ballkoni : 4.77m²

Koridor : 10.26 m²

 

Ky objekt i ka gjithësej 4 banesa në secilin kat karakteristik, posedon dy ashensorë të dimensioneve standard.Dritaret janë të projektuara deri në tokë që mundëson depertimin e ndriçimit maksimal në hapësirat e banimit si dhe fasada e jashtme është strukturale.

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 71,805.00
€ 750/m2