Banese 3+1 120.00m2

Në Shitje

No: 0480036070

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 0480036070

Banese 3+1 120.00m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

120.00

Metra Katror (Neto)

120.00

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/26/2024
Kati3
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 1 120.00m2

SALLONI DHE KUZHINA ..38.98m2

DHOME GJUMI 1 -11.44m2

DHOME GJUMI 2 -13.79m2

DHOME GJUMI 3 - 12.38m2

KORIDORI -14.74m2

BANJO -3.74m2

WC- 2.33m2

DEPO -2.35m2

TERASA 1- 3.06m2

TERASA 2 -7.09m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2