Banese 3+1 117.30m2

Në Shitje

No: 0984489962

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 0984489962

Banese 3+1 117.30m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

117.30

Metra Katror (Neto)

117.30

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/26/2024
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 2 - 117.30m2

SALLONI DHE KUZHINA - 34.60m2

DHOME GJUMI 1 -12.95m2

DHOME GJUMI 2 -11.98m2

DHOME GJUMI 3 - 12.84m2

KORIDORI - 11.33m2

BANJO - 7.72m2

WC - 3.27m2

DEPO - 1.72m2

TERASA - 3.64m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2