Banese 3+1 133.90m2

Në Shitje

No: 2003383313

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 2003383313

Banese 3+1 133.90m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

133.90

Metra Katror (Neto)

133.90

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/26/2024
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 6 133.90m2

SALLONI DHE KUZHINA -37.01m2

DHOME GJUMI 1 -15.55m2

DHOME GJUMI 2 -11.98m2

DHOME GJUMI 3 - 11.98m2

KORIDORI -14.30m2

BANJO -5.06m2

WC- 3.08m2

DEPO -2.89m2

TERASA 1- 5.08m2

TERASA 2 -4.24m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2