Banese 3+1 125.00m2

Në Shitje

No: 3025923646

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 3025923646

Banese 3+1 125.00m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

125.00

Metra Katror (Neto)

125.00

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/26/2024
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 4 - 125.00m2

SALLONI DHE KUZHINA - 34.42m2

DHOME GJUMI 1 - 15.55m2

DHOME GJUMI 2 - 11.98m2

DHOME GJUMI 3 - 11.98m2

KORIDORI - 11.72m2

BANJO - 4.05m2

WC - 2.74m2

DEPO - 2.41m2

TERASA 1 - 4.36m2

TERASA 2- 4.15m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2