Banese 3+1 119.30m2

Në Shitje

No: 4518768538

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 4518768538

Banese 3+1 119.30m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

119.30

Metra Katror (Neto)

119.30

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Veri Perëndim

Data6/26/2024
Kati1
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 1 119.39

SALLONI DHE KUZHINA ..30.65Mm2

DHOME GJUMI 1 -17.48m2

DHOME GJUMI 2 -12.04m2

DHOME GJUMI 3 - 12.90m2

KORIDORI -10.19m2

BANJO -4.38m2

WC- 2.46m2

DEPO -1.70m2

TERASA 1- 5.59m2

TERASA 2 -3.30m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2