Banese 3+1 148.13m2

Në Shitje

No: 7280228042

€ 148,130.00
€ 1,000/m2

Prizren, Kosovo

No: 7280228042

Banese 3+1 148.13m2

Në shitje
€ 148,130.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

148.13

Metra Katror (Neto)

148.13

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

3

Pozicionimi

Lindje

Data6/25/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

148.13m2 Kati 2,3,4

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 148,130.00
€ 1,000/m2