Banese 3+1 109.60m2

Në Shitje

No: 9196709340

€ 00.00
€ 0/m2

Prizren, Kosovo

No: 9196709340

Banese 3+1 109.60m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

109.60

Metra Katror (Neto)

109.60

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data6/26/2024
Kati3
Numri i Kateve (ndërtesë)8
E MobiluarJo

TIPI 3 -109.60m2 SALLONI DHE KUZHINA ..33.23Mm2 DHOME GJUMI 1 -12.76m2 DHOME GJUMI 2 -11.69m2 DHOME GJUMI 3 - 13.14m2 KORIDORI -10.37m2 BANJO -5.43m2 WC- 2.19m2 DEPO -1.71m2 TERASA 1- 3.61m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2