Banese 3+1 107.17m2

Në Shitje

No: 2655752211

€ 107,170.00
€ 1,000/m2

Pejë, Kosovo

No: 2655752211

Banese 3+1 107.17m2

Në shitje
€ 107,170.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

107.17

Metra Katror (Neto)

107.17

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati4
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor, Kuzhina dhe tryezaria - 32.930 m²

02. Dhomë gjumi për fëmijë- 9.335 m²

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 9.152 m²

04. Dhomë gjumi për prindër - 19.607 m²

05. Banjo - 5.777 m²

06. Toalet - 2.290 m²

07. Depo - 1.906 m²

08. Holli - 12.339 m²

09. Ballkoni - 31.985 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 107,170.00
€ 1,000/m2