Banese 3+1 110.32m2

Në Shitje

No: 6033599508

€ 00.00
€ 0/m2

Gjakovë, Kosovo

No: 6033599508

Banese 3+1 110.32m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Gjakovë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

110.32

Metra Katror (Neto)

110.32

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data4/30/2024
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

Sipërfaqja 110.32m2

 

Dhoma e ditës & Kuzhina           28.23m²

Dhoma 1                                     12.29m²

Dhoma 2                                     17.75m²

Dhoma 3                                     12.32m²

Koridori                                       10.82m²

Banjo                                            4.16m²

WC                                                1.96m²

Ballkoni                                         6.40m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2