Banese 3+1 110.78m2

Në Shitje

No: 9282620371

€ 110,780.00
€ 1,000/m2

Pejë, Kosovo

No: 9282620371

Banese 3+1 110.78m2

Në shitje
€ 110,780.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

110.78

Metra Katror (Neto)

110.78

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor, Kuzhina dhe tryezaria - 37.019 m2

02. Dhomë gjumi për fëmijë - 8.834 m2

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 7.603 m2

04. Dhomë gjumi për prindër - 14.660 m2

05. Banjo - 4.539 m2

06. Toalet -1.933 m2

07. Holli - 9.510 m2

08. Ballkoni - 3.568 m2

08. Ballkoni - 6.975 m2

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 110,780.00
€ 1,000/m2