Banese 3+1 115.03m2

Në Shitje

No: 9256765974

€ 00.00
€ 0/m2

Gjakovë, Kosovo

No: 9256765974

Banese 3+1 115.03m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Gjakovë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

115.03

Metra Katror (Neto)

115.03

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data4/30/2024
Kati6
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

Sipërfaqja 115.03m²

 

Dhoma e ditës & Kuzhina      29.89m²

Kuzhina 2                                 3.06m²

Dhoma 1                                11.85m²

Dhoma 2                                13.93m²

Dhoma 3                                13.54m²

Koridori                                  10.30m²

Banjo                                        4.19m² 

WC                                           2.48m²

Ballkoni                                    9.39m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2