Banese 3+1 115.50m2

Në Shitje

No: 0159656384

€ 00.00
€ 0/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 0159656384

Banese 3+1 115.50m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

124.50

Metra Katror (Neto)

115.50

Dhoma

3

Ballkon

2

Banjo

3

Pozicionimi

Lindje

Data6/24/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)10
E MobiluarJo

Qendrim Ditore+Kuzhina

Dhoma

Gjumi

Banjo

WC

Depo

Terasa

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2