Banese 3+1 116.24m2

Në Shitje

No: 6387663317

€ 116,240.00
€ 1,000/m2

Pejë, Kosovo

No: 6387663317

Banese 3+1 116.24m2

Në shitje
€ 116,240.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

116.24

Metra Katror (Neto)

116.24

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati1
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor, Kuzhina dhe tryezaria - 29.032 m²

02. Dhomë gjumi për fëmijë - 12.689 m²

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 11.375 m²

04. Dhomë gjumi për prindër - 12.049 m²

05. Banjo - 4.629 m² - 2.638 m²

06. Toalet - 2.311 m²

07. Depo - 2.638 m²

08. Holli - 4.421 m²

09. Ballkoni - 4.800 m²

09. Ballkoni - 7.582 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 116,240.00
€ 1,000/m2