Banese 3+1 119.024m2

Në Shitje

No: 7812628423

€ 119,240.00
€ 1,002/m2

Pejë, Kosovo

No: 7812628423

Banese 3+1 119.024m2

Në shitje
€ 119,240.00
€ 1,002/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

119.024

Metra Katror (Neto)

119.024

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati1
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor - 23.326 m²

02.Kuzhina dhe tryezaria - 13.377 m²

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 11.524 m²

04. Dhomë gjumi për fëmijë - 10.230 m²

05. Dhomë gjumi për prindër - 16.660 m²

06. Banjo - 5.203 m²

07. Toalet - 1.809 m²

08. Holli - 17.349 m²

09. Ballkoni - 4.790 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 119,240.00
€ 1,002/m2