Banese 3+1 165.83m2 + 43.89m2 Terasë

Në Shitje

No: 4911016020

€ 124,372.00
€ 750/m2

Viti, Kosovo

No: 4911016020

Banese 3+1 165.83m2 + 43.89m2 Terasë

Në shitje
€ 124,372.00
€ 750/m2

Vendndodhja

Viti, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

165.83

Metra Katror (Neto)

165.83

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

3

Pozicionimi

Jug

Data6/11/2024
Kati11
Numri i Kateve (ndërtesë)11
E MobiluarJo

Kompleksi N’SHESH

 

Objekti 1 

 

Penthouse me tri dhoma gjumi 165.83 m² + 43.89 m² terasë 

Projekti: N’SHESH 

Objekti : 1

Kati: 11 

Ofrohet për shitje Penthouse me tri dhoma gjumi 165.83 m² + 43.89 m² terasë me orientim Jug.

Karakteristikë e Penthouse është hapësira e shfrytëzueshme e qëndrimit ditor me kuzhinë në anën tjeter ku ka qasje në terasë nga Jugu, ndërsa njëra nga tri dhomat e gjumit është master room pra posedon garderobë dhe banjo si dhe qasje në ballkonin tjeter me orientim lindje.

Banesa ka këtë renditje: 

Qëndrimi Ditor : 62.16 m² 

Dhoma e gjumit 1: 12.18 m² 

Dhoma e gjumit 2: 12.29 m² 

Dhoma e gjumit 3: 10.14 m² 

Garderoba : 5.85 m²

Banjo : 4.95 m²

Banjo : 4.49 m² 

WC: 2.75 m²

Ballkoni : 4.63 m² 

Koridor : 15.53 m² 

Terasë : 43.89 m²

 

Ky objekt i ka gjithësej 4 banesa në secilin kat karakteristik, posedon dy ashensorë të dimensioneve standard.Dritaret janë të projektuara deri në tokë që mundëson depertimin e ndriçimit maksimal në hapësirat e banimit si dhe fasada e jashtme është strukturale.

 

Në cmim nuk e perfshirë Terasa.

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 124,372.00
€ 750/m2