Banese 3+1 95.50m2

Në Shitje

No: 0134619011

€ 00.00
€ 0/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 0134619011

Banese 3+1 95.50m2

Në shitje
€ 00.00
€ 0/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

103.50

Metra Katror (Neto)

95.50

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

3

Pozicionimi

Lindje

Data6/24/2024
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)10
E MobiluarJo

QENDRIMI DITOR +

KUZHINA DHOMA

GJUMI

BANJO

WC

DEPO

TERASA

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 00.00
€ 0/m2