Banese 4+1 254.46m2

Në Shitje

No: 7836232858

€ 254,460.00
€ 1,000/m2

Prizren, Kosovo

No: 7836232858

Banese 4+1 254.46m2

Në shitje
€ 254,460.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Prizren, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

254.46

Metra Katror (Neto)

254.46

Dhoma

4

Ballkon

1

Banjo

5

Pozicionimi

Lindje

Data6/25/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati5
Numri i Kateve (ndërtesë)7
E MobiluarJo

254.46 Kati 5,6

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 254,460.00
€ 1,000/m2