Banese 4+1 141.02m2

Në Shitje

No: 4045518510

€ 141,020.00
€ 1,000/m2

Pejë, Kosovo

No: 4045518510

Banese 4+1 141.02m2

Në shitje
€ 141,020.00
€ 1,000/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

141.02

Metra Katror (Neto)

141.02

Dhoma

4

Ballkon

2

Banjo

3

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati3
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor - 23.545 m²

02. Kuzhina dhe tryezaria - 11.244 m²

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 11.383 m²

04. Dhomë gjumi për fëmijë - 9.987 m²

05. Dhomë gjumi për fëmijë - 12.637 m²

06. Dhomë gjumi për prindër - 17.150 m²

07. Banjo - 6.254 m² 08.Toalet - 3.467 m²

08. Toalet - 1.548 m² 09. Depo - 1.064 m²

10. Holli - 22.524 m²

11. Ballkoni - 36.858 m²

11. Ballkoni - 19.465 m²

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 141,020.00
€ 1,000/m2