Banese 4+1 159.09m2

Në Shitje

No: 7290057009

€ 174,999.00
€ 1,100/m2

Pejë, Kosovo

No: 7290057009

Banese 4+1 159.09m2

Në shitje
€ 174,999.00
€ 1,100/m2

Vendndodhja

Pejë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

159.09

Metra Katror (Neto)

159.09

Dhoma

4

Ballkon

2

Banjo

2

Pozicionimi

Veri

Data7/10/2024
Pagesa Mujore0.00
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)5
E MobiluarJo

01. Qëndrimi ditor - 35.179 m²

02. Kuzhina dhe tryezaria - 15.238 m²

03. Dhomë gjumi për fëmijë - 11.367 m²

04. Dhomë gjumi për fëmijë - 11.371 m²

05. Dhomë gjumi për fëmijë - 16.632 m²

06. Dhomë gjumi për prindër - 15.616 m²

07. Banjo - 5.180 m² 08. Toalet - 4.537 m²

09. Holli - 20.920 m²

10. Ballkoni -37.489 m²

10. Ballkoni -9.611 m² 

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

4.99

€ 174,999.00
€ 1,100/m2