Shtëpi e veçuar 3+1 164.0m2

Në Shitje

No: 2569218868

€ 195,000.00
€ 1,189/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 2569218868

Shtëpi e veçuar 3+1 164.0m2

Në shitje
€ 195,000.00
€ 1,189/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

164.0

Metra Katror (Neto)

164.0

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Jug Lindje

Data12/27/2023
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)2
E MobiluarJo

Planimetria e përdheses – 71.58 m²

1. Qëndrimi ditor

2. Tryezaria

3. Kuzhina

4. WC

5. Korridori

6. Erëmbrojtësi

7. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e katit të parë – 72.58m²

1. Dhomë fjetje

2. Garderoba

3. Ballkoni

4. Dhomë fjetje

5. Dhomë fjetje

6. Banjo

7. Korridori

8. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e nënkulmit – 19.81 m²

1. Hapsira e punes

2. Ambient ndenje

3. Komunikimi vertikal

 

Për me shumë informata kontaktoni ne numrin +383 49 940 049

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

1

€ 195,000.00
€ 1,189/m2