Shtëpi e veçuar 3+1 300m2

Në Shitje

No: 4944843597

€ 357,000.00
€ 1,190/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 4944843597

Shtëpi e veçuar 3+1 300m2

Në shitje
€ 357,000.00
€ 1,190/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

300

Metra Katror (Neto)

300

Dhoma

3

Ballkon

1

Banjo

2

Pozicionimi

Lindje

Data12/21/2023
Kati0
Numri i Kateve (ndërtesë)2
E MobiluarPo

Planimetria e përdheses – 116.58 m²

1. Qendrimi ditor

2. Tryezaria

3. Kuzhina

4. Depo

5. Parabanjo

6. WC

7. Erëmbrojtësi

8. Loxha

9. Garazha

10. Komunikimi vertikal

12. Terasa

 

Planimetria e katit të parë – 108.51 m²

1. Dhomë fjetje

2. Garderoba

3. Banjo e dhomës

4. Terasa

5. Dhomë fjetje

6. Dhomë fjetje

7. Utiliti

8. Korridori

9. Komunikimi vertikal

10.Banjo

 

Planimetria e bodrumit – 35.92 m²

1. Hapsire pune

2. Hapesire pushimi

3. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e nënkulmit – 38.80 m²

1. Bodrumi

2. Komunikimi vertikal

 

Për me shumë informata kontaktoni ne numrin +383 49 940 049

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

1

€ 357,000.00
€ 1,190/m2