Shtëpi e veçuar 5+1 375m2

Në Shitje

No: 2478709350

€ 445,000.00
€ 1,187/m2

Prishtinë, Kosovo

No: 2478709350

Shtëpi e veçuar 5+1 375m2

Në shitje
€ 445,000.00
€ 1,187/m2

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Metra Katror (Bruto)

375

Metra Katror (Neto)

375

Dhoma

5

Ballkon

1

Banjo

3

Pozicionimi

Lindje

Data12/20/2023
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)2
E MobiluarPo

Planimetria e përdheses – 139.55 m²

1. Qendrimi ditorë

2. Tryezaria

3. Kuzhina

4. Depo

5. Banjo

6. Ambient ndenje

7. Korridori

8. Komunikimi vertikal

9. Erëmbrojtësi

10. Loxha

11. Terasa

 

Planimetria e katit të parë – 130.09 m²

1. Dhomë fjetje

2. Garderoba

3. Banjo

4. Ballkoni

5. Dhomë fjetje

6. Ballkoni

7. Dhomë fjetje

8. Garderoba

9. Dhomë fjetje

10. Banjo

11. Utiliti

12. Korridori

13. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e bodrumit – 66.82 m²

1. Garazha

2. Korridori

3. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e nënkulmit – 38.30 m²

1. Dhoma e punës

2. Depo e punës

3. Komunikimi vertikal

 

Për me shumë informata kontaktoni ne numrin +383 49 940 049

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

1

€ 445,000.00
€ 1,187/m2