Shtëpi e veçuar 5+1 516.57m²

Në Shitje

No: 8259247926

€ 615,000.00
€ 615,000.00

Prishtinë, Kosovo

No: 8259247926

Shtëpi e veçuar 5+1 516.57m²

Në shitje
€ 615,000.00
€ 615,000.00

Vendndodhja

Prishtinë, Kosovo

Dhoma

5

Ballkon

2

Banjo

3

Pozicionimi

Lindje

Data12/20/2023
Kati2
Numri i Kateve (ndërtesë)2
E MobiluarPo

Planimetria e përdheses – 191.56 m² 1. Qendrimi ditorë 2. Tryezaria 3. Kuzhina 4. Depo 5. Para-banjo 6. Banjo 7. Ambient ndenje 8. Korridori 9. Erëmbrojtësi 10. Loxha 11. Komunikimi Vertikal 12. Terasa

 

Planimetria e katit të parë – 173.02 m² 1. Dhoma fjetje 2. Garderoba 3. Banjo 4. Ballkoni 5. Dhomë fjetje 6. Dhomë fjetje 7. Ballkoni 8. Dhomë fjetje 9. Dhomë pune 10. Para-banjo 11. Banjo 12. Galeri nga poshtë 13. Korridori 14. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e bodrumit – 97.83 m² 1. Garazha 2. Ngrohja qendrore 3. Utiliti 4. Korridori 5. Komunikimi vertikal

 

Planimetria e nënkulmit – 54.16 m² 1. Hapsira e punës 2. Ambient ndenje 3. Korridori i hapur 4. Komunikimi vertikal

 

Për me shumë informata kontaktoni ne numrin +383 49 940 049

Ky kalkulator bazohet në normën mesatare të interesit vetëm për qëllime llogaritëse. Normat e interesit janë subjekt i ofertave të bankës, ofertave të partnerëve tregtarë dhe kategorisë së klientëve që ju i përkisni. Për më shumë informacion, do të kontaktoheni nga punonjësit e Bankës.

Pagese Mujore

--

Pagesa Totale

--

Interesi (%)

1

€ 615,000.00
€ 615,000.00